Special drinks


Gin

Hendrick’s – € 10,00
Deze Schotse gin wordt met de hand gemaakt in kleine hoeveelheden van 450 liter. Hierdoor krijgt de “master distiller” meer controle over de spirit in wording. Men gebruikt 11 planten uit de hele wereld om deze gin samen te stellen.

Tanqueray “Ten” – € 10,00
Ten wordt door Diageo geproduceerd in Schotland. Deze gin is samengesteld met 10 verschillende kruiden.

Biercee – € 10,00
Biercée Gin dankt zijn rijke smakenpalet aan vers fruit, bessen, kruiden en bloemen, met een lichte toets van cacao. Gedurfd maar uniek.

sfeerverlichting, sfeer, gezellig etenFilliers – € 10,00
Eerste Belgische premium gin, eindelijk! Licht floraal en licht fruitig.

Filliers dry 28 Tangerine – € 10,00
Deze unieke premium gin op basis van Tangerine, familie van de mandarijnen en afkomstig uit de omgeving van het zonnige Spaanse Valencia, werden zorgvuldig uitgekozen voor de beperkte productie van de Filliers Dry Gin 28 Tangerine Seasonal Edition. Vijf maal gedistilleerd in een kleine koperen alambiek, geeft deze prachtige gin een fruitige smaak met een duidelijk accent van verse sinaas, verweven in een mengeling van kruiden.

Monkey 47 – € 10,00
Complexe, smaakvolle gin uit het Zwarte Woud. Geen wonder dankzij de 47 gebruikte botanicals. Voor botteling heeft Monkey 47 Gin ongeveer 100 dagen gerijpt in vaten van aardewerk. Op het etiketstaat de datum van botteling alsmede het vat en flesnummer vermeldt. 
Stevig en complex in geur en smaak met scherpe hints van kruidige jeneverbes en citrus.

Mombassa – € 10,00
Retro-gin, oorspronkelijk in de 19e eeuw bedoeld voor de Britse kolonisten in Kenia/Zanzibar.

London N°1 – € 10,00
Een geslaagde hulde aan de ‘full-bodied’ gins uit vervlogen tijden, maar met een moderne twist, dankzij de opmerkelijke turquois-blauwekleur, afkomstig van de Gardenia bloem. Dit is één van de 12 botanicals die deze gin zo uniek maken, zeker ook dankzij het distillaat op basis van het kwaliteitsvolle Suffolk & Norfolk graan. Beperkte jaarlijkse productie en volume!

Gin Mare – € 10,00
Gin Mare is gemaakt met de hoogste kwaliteit botanische planten en kruiden alle geselecteerd in de mediterrane gebieden.

Wodka

Grey Goose – € 10,50

Grey Goose komt uit Frankrijk, het wordt gedistilleerd in het plaatsje Cognac. Gemaakt van franse wintertarwe, welke op andere tijden worden gezaaid en geoogst dan de normale variant, en water uit de “Gente Spring” wat door zijn natuurlijke zuiverende werking een erg zuiver water is, wat ook zeker terug te proeven valt in de wodka

Zin in een glaasje Gin of Wodka als aperitief?

Reserveer je tafeltje